جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

ترامپ مصوبه تحریم مقامات چین را امضا می‌کند

ترامپ مصوبه تحریم مقامات چین را امضا می‌کند یک مقام آگاه در دولت آمریکا از قصد دونالد ترامپ برای امضا و تأیید قانونی خبر داد که به بهانه نقض حقوق مسلمانان اویغور خواستار وضع تحریم علیه مقامات چین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام آگاه در دولت آمریکا روز دوشنبه خبر داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور قصد دارد مصوبه‌ای را به امضا برساند که به موجب آن، مقامات چینی که ادعا می‌شود در سرکوب اقلیت مسلمان اویغور در استان سین کیانگ دست داشته اند، مورد تحریم قرار می‌گیرند.

 

اما این مقام آگاه به یک چارچوب زمانی مشخص برای امضای این مصوبه که ماه گذشته با حمایت دو حزبی در مجالس نمایندگان و سنای آمریکا به تصویب رسید، اشاره‌ای نکرد.

 

سفارت چین در واشنگتن تاکنون نسبت به این مصوبه واکنشی نشان نداده است، اما دولت چین هرگونه سوءرفتار با مسلمانان اویغور را رد کرده و می‌گوید که اردوگاه‌های واقع در استان سین کیانگ آموزش‌های شغلی و حرفه‌ای ارائه می‌کند.

 

این در حالی است که سازمان ملل برآورد می‌کند که بیش از یک میلیون مسلمان در این اردوگاه‌ها زندانی هستند.

 

پیش از این نیز پکن تلاش‌ها در جهت تصویب این لایحه در کنگره آمریکا را که با ادعای حمایت از اویغور‌ها صورت می‌گرفت، محکوم کرده و آن را حملاتی بدخواهانه و مداخله جدی در امور داخلی خود خواند که همکاری دوجانبه را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

 

در واقع روند پیشرفت این لایحه در کنگره آمریکا با تشدید تنش‌ها میان واشنگتن و پکن بر سر منشأ بیماری همه گیر کووید- ۱۹ و اقدام دولت چین در مقابله با نآرامی‌ها در هنگ کنگ همراه بود. دولت چین هرگونه سوء مدیریت در شیوع این بیماری ویروسی جدید را رد می‌کند و می‌گوید که ایالات متحده آمریکا باید مداخله در امور چین و هنگ کنگ را متوقف نماید./مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار